Nieuwsberichten

 

Schrijf je in voor de Triathloncursus 2017

Op dinsdag 14 maart start de triathloncursus voor beginnende atleten. We bereiden je in 9 weken voor op de 1/8 triathlon van Ter Aar (500 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km hardlopen).

Trainingen:

  • 9 looptrainingen op dinsdag van 19.30 - 21.00 uur
  • 9 zwemtrainingen op woensdag van 19.15 - 20.15 uur
  • 4 fietstrainingen op zondag van 9.00 - 10.30/11.00 uur
  • 1 wisseltraining op zondag 23 april van 9.00 - 11.00 uur
  • Zwemloop op zaterdag 29 april (start rond 14.30 uur)

Kosten:

  • Cursuskosten              € 120,00
  • Wedstrijdkosten         € 22,75

Deelnemers die beslissen om na de triathloncursus volledig lid te worden krijgen het geld van de triathloncursus terug bij inschrijving (wordt verrekend met de contributie).

 

Inschrijven? Mail naar westlandtriathlon@hotmail.com

Westland Triathlon Vereniging een feit


Op 10 oktober 2015 is Westland Triathlon opgericht door Léon Lankester en Niels Persoon. Beiden zijn fanatieke triatleten. Persoon heeft vele prijzen binnen gehaald en Lankester eveneens een aantal podia en neemt deel aan wedstrijden op alle afstanden. Beiden weten dus precies waar het over gaat.


Na een periode van verkennen is gebleken dat er voldoende interesse was om het oprichten van een vereniging. Diverse bijeenkomsten en trainingen zijn afgelopen jaar gehouden om iedereen kennis te laten maken met deze sport die bestaat uit 3 disciplines: zwemmen, fietsen en hardlopen.
Op 9 december werd de 1e triathlon vereniging in Westland officieel opgericht onder de naam Westland Triathlon Vereniging welke werd gepasseerd bij Westland Partners Notarissen & Advocaten. Zij zijn, naast hoofdsponsor AAB, nu ook verbonden aan Westland Triathlon Vereniging als sponsor.


Bij Westland Triathlon Vereniging kan men deelnemen aan loop, fiets- en zwemtrainingen. Daarnaast wordt een complete triathlon training verzorgt inclusief de wisseltrainingen. Via de Vereniging kan worden deelgenomen aan diverse wedstrijden en helpen clubleden elkaar op weg om hun sportieve doelen te bereiken. Het bestuur is gevormd door voorzitter: Michel van der Ven, secretaris: Niels Persoon en penningmeester Raymond Olsthoorn.


Het uiteindelijke doel van de Vereniging is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze fantastische sport en ook een Westlandse Triathlon organiseren. In 2017 zal er een zwemloop worden georganiseerd en in 2018 een triathlon wedstrijd.